Тенденції розвитку сучасної ароматичної індустрії

Ринок ароматичної продукції продовжує розширюватись. Все зростаючий попит на всілякі аромати для дому та салону автомобіля стимулюють роботу виробників подібної продукції та сприяє появі нових брендів.

Існуючі представники ароматичних товарів стають все більш витонченими та стильними. Достатньо подивитися на аромасвічки від відомої англійської торгової марки StoneGlow London. Кожна ароматична свічка для дому від цього бренду – справжній витвір мистецтва. Стильний дизайн, продумані форми та складний, але дуже приємний букет ароматів – все це про вироби з логотипом StoneGlow.

Аромасвічки StoneGlow

Причому подібні тенденції щодо покращення зовнішнього вигляду ароматичної продукції зачіпають як уже існуючі товари, так і нові вироби такого типу.

Краща аромапродукція для дому та автомобіля

На прилавках багатьох спеціалізованих магазинів та в електронних каталогах різних тематичних сайтів представлено широкий асортимент ароматичних товарів.

До кращих представників подібної продукції можна віднести такі різновиди товарів:

  • аромасвічки;
  • аромачіпси для дому;
  • аромакаміння;
  • аромалампи і декор-коптилки;
  • аромаолії для офісу;
  • аромабаночки для дому та автомобіля;
  • аромадифузори для приміщень;
  • саше для авто та квартири;
  • спреї для кімнат та салону автомобіля.

Розглянемо дещо детальніше найбільш екзотичних представників перерахованої ароматичної продукції.

Ароматичні чіпси

Виготовлені з соєвого парафіну чіпси насичуються різними пахучими складами. Використовуються подібні вироби досить просто:

  • Для початку береться спеціальна аромалампа.
  • У верхнє відділення лампи укладаються аромачіпси.
  • Свічка запалюється і ставиться в нижнє відділення під ємністю з ароматизованим парафіном.

Нагрів платформи з чіпсами змушує їх плавитися і випромінювати приємний аромат. Одного такого виробу вистачить приблизно на 2 години інтенсивної ароматерапії. Для створення ароматичних композицій можна використовувати кілька аромачіпсів одночасно.

Ароматичні камені

Невеликі пористі камінці просочуються різними складами на основі ефірних олій. При контакті з повітрям активні речовини починають випаровуватися з аромакаміння і радувати оточуючих яскравими та насиченими ароматами.

Розміри каміння дозволяють без будь-яких труднощів покласти їх у кишеню або сумку. Тривалий період дії дозволить вам насолоджуватися улюбленим запахом вдома, на роботі чи в подорожі.

Аромалампи та декор-коптилки

Найефективніший спосіб швидко поширити потрібний запах у квартирі або будь-якому іншому приміщенні – нагірти аромаолії у спеціальних лампах або декоративних коптилках.

У першу чергу подібні вироби є декоративними елементами інтер'єру. Активне випаровування ароматичного масла передбачає короткочасне використання подібних виробів. Для кімнати середніх розмірів цілком достатньо 30 хвилин роботи аромалампи або декор-коптилки. В інший час вони виконують роль стильного елемента домашнього інтер'єру.

Як придбати якісну ароматичну продукцію і не переплатити?

Питання про купівлю якісної аромапродукції за адекватною ціною хвилює багатьох простих громадян. Ми рекомендуємо звертатися лише до перевірених часом та численними користувачами онлайн-магазини. Одним із таких і є наш бутік ароматів Scents.com.ua.

Звертаючись до подібних закладів, ви гарантовано отримаєте:

  • великий вибір ароматів для салону автомобіля і квартири;
  • високу якість всіх запропонованих товарів;
  • демократичні ціни на всі доступні товари;
  • оперативну доставку по всій Україні.

Переконатися у всіх перерахованих пунктах також не складе ніяких труднощів. Достатньо просто зробити замовлення та оцінити роботу обраного вами закладу.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]